Inici
¿Qui som?
Serveis
Contacte
 


Fundada l'any 1990 i dedicada a oferir els millors serveis als seus clients responent eficientment a les seves demandes i sol.lucionant les necessitats que en el nostre sector elèctric industrial s'els presentin.

Al llarg d'aquests 20 anys, que l'han col.locat com a professional en el sector, ha adquirit l'experiència que l'avala per a poder donar total confiança, en oferir una bona qualitat i una bona especialització dels productes i serveis que oferta.

Ubicada a Santa Maria de Palautordera i dirigida per JORDI VILÀ ATENCIA, ELECTRICITAT TÈCNICA VILÀ S.L. reflecteix el seu caràcter dinàmic i innovador, diàriament actualitzant-se en les noves tecnologies que van surgint en el seu camp, el qual, cada cop, es tecnifica més, facilitant al client les pertinents millores en les seves empreses i col.laborant amb elles a renovar la indústria del nostre temps.

Conscienciada de la necessitat de preservar l'entorn, ELECTRICITAT TÈCNICA VILÀ S.L., des de la seva especialització, també adopta la millor tecnologia per aplicar-la en la maquinària destinada a aquesta finalitat.

Empresa actual i ben assentada, capaç de donar el seu potencial a qualsevol oferta amb un treball acurat i transparent, ben consolidada per a poder garantir una resposta responsable i per tant, una bona aposta per a qui vulgui un treball acurat a l'hora de confiar-hi un projecte, una feina.

Top